Kinder Yoga

Yoga is goed voor iedereen! Daarom bieden wij speciale kinderyogalessen aan. Zo kunnen de kleintjes al op jonge leeftijd kennis maken met de voordelen van yoga, zoals het verbeteren van de concentratie, bevorderen van een positief zelfbeeld en controleren van de ademhaling. De yogalessen worden op een speelse wijze aangeboden en gaan vaak samen met muziek, creativiteit en verhalen. Ten aller tijde geldt: Het kind bepaalt. Wanneer een kind het een beetje spannend vindt en liever van een afstandje toekijkt, het nét even anders wil doen, of de concentratie weg is halverwege de les, laten wij het kind daar zo vrij mogelijk in. Plezier maken staat voorop!

Kleuteryoga

Kleuteryoga is geschikt voor kinderen van 3.5 t/m 6 jaar. Door middel van spelletjes, verhaaltjes en dans maken de kinderen kennis met yoga. Natuurlijk mogen de ouders ook meedoen! Meer info vind je hier.

Peuter/Dreumes Yoga

Samen met je dreumes of peuter (1 t/m 3)
oefen je verschillende houdingen, waarbij je je kindje laat klimmen, zwaaien, wiebelen en ontspannen. Echt even tijd voor elkaar. Meer weten? Klik hier.

Workshops

Er worden diverse workshops rondom een thema aangeboden. Ook worden er workshops voor ouders& schoolkinderen aangeboden. Klik hier voor het actuele overzicht.